– Det er Marigas mål

Sulley Muntari hadde følgende å si til Sky Sport Italia:

Det var ingen fare for oss å bli distrahert fordi vi ønsker å gjøre vårt beste i serien, Champions League og Coppa Italia. Vi ønsker å vinne alle tre konkurransene. Vi måtte vinne for enhver pris i dag og vi gjorde, selv om vi ikke spilte godt i starten. Vi produserte mange sjanser, noe som til slutt resulterte i en veldig viktig seier.

Marigas mål mot Atalanta tok et lite utslag fra Muntari, men for den ghanesiske midtbanespiller er det ingen tvil hvis navn forblir på noteringsskjema. «Det er Marigas mål, ikke mitt. Punktum.»

Om Mario Balotelli har han følgende å si: «Jeg vet ikke hva jeg skal si om Mario. Han er vår lagkompis. Han sa unnskyld. Han er ung og du lærer av dine feil, og fansen må forstå dette. Mario er en flott gutt som vi alle er glad i. Han er en veldig sterk spiller, men noen ganger er hans holdning feil. Han er derimot ung og han må fortsette å vokse. La oss gi ham tid og han vil bli en stor spiller.»

«Vil han vokse med Inter? Sikkert, fordi han har kontrakt med Inter. Jeg håper han blir her fordi han er en stor spiller.»

Bilde & kilde: inter.it