Dekis avskjedsord til fansen

stankoooo

Kjære Nerazzurri-fans,

Dette er deres ‘Drago’ som snakker, med et hint av følelser, men også med stor glede.

Jeg vet ikke om jeg kan finne de rette ordene til å si farvel og takke dere skikkelig for alt dere har gitt meg, deres kjærlighet, deres tillit og deres ærlighet.

De siste ti årene har vært de beste i livet mitt. Jeg har vokst både som mann og, med enorm glede, som fotballspiller.

Min familie og jeg vil takke Moratti-familien. Jeg vil spesielt nevne min president: Han ga meg muligheten til å bære Inter-drakten, som jeg ikke bare har vært glad og ekstremt beæret for å spille i, men også hvor jeg kunne vinne alt som var å vinne.

Det finnes så mange folk det har gledet meg å være med, og jeg vil gjerne si farvel til alle og enhver med dette brevet, med disse ordene, mens jeg ser dere i øynene. Jeg vil at dere skal vite at dere vil være i hjertet mitt for alltid, selv om jeg ikke kan eller vil nevne dere alle.

Jeg vil aldri glemme dagen jeg kom til denne klubben og min første pressekonferanse med vår ærespresident Giacinto Facchetti – en fantastisk person på alle måter. Det bildet jeg har fra den dagen er et av mine mest dyrebare minner. Det var dagen da mitt liv som en Inter-spiller begynte.

Tanken på at jeg ikke kommer til å tre på meg Inter-drakten igjen gir meg tårer i øyekroken, men jeg har alltid vært ærlig og tårene er ekte. Uheldigvis kommer det en tid i livet der du må gå videre og se fremover. De av dere som kjenner meg, vet at jeg vil gjøre det med en sånn stolthet og besluttsomhet som jeg alltid har prøvd å gjøre både som en mann og som en fotballspiller.

I løpet av min tid i Milano har jeg spilt ved siden av noen fantastiske fotballspillere og fremfor alt noen fantastiske mennesker. Det er vanskelig å finne ordene til å takke dem alle.

Det har vært en ære å bære disse fargene og de vil alltid forbli på min hud. Jeg skal aldri fjerne dem; ingen kan noensinne fjerne dem.

Av hele mitt hjerte,

Dejan Stankovic