Deki gir opp Scudetto

Dejan Stankovic

Stankovics mål i Roma ga håp om ihvertfall en cupfinale, som kan gi sesongens tredje pokal tross i alle problemene. Og serberen er også smertelig klar over at gullet nå er utenfor rekkevidde for Beneamata:

Jeg er en realist, og tror derfor at Scudetto er utenfor rekkevidde for oss. […] Vi jobbet så hardt for å komme til derbyet i en god posisjon, så det er et bittert utfall. Likevel kan man ikke kritisere et lag som har vunnet alt de siste årene.

Neppe Mourinho

Og Stankovic har gjort sin del av jobben. Med åtte scoringer er han lagets nest mestscorende bak Samuel Eto’o, men har i likhet med laget forøvrig variert mer enn godt er. Noen gjenforening med forrige sesongs suksesstrener, som har blitt så smått ryktet til Milano igjen, tviler han også på:

Jeg tror også at dette snakket om Mourinhos retur er nesten umulig. Vi må fokusere på å fortsette med Leonardo, for det er fortsatt en sesong som skal avgjøres. Hvis vi når Champions League, og vinner et nytt trofé, kan dette anses som en vellykket sesong.

Lørdagens kamp mot Lazio blir meget viktig i så måte, da Biancocelesti er bare tre poeng bak Inter på tredje plass. Fire lag kvalifiserer seg til Champions League, men både Udinese og Lazio truer altså de tre topplagene, og fjerdeplassen må ut i kvalifiseringsrunden før gruppespillet i neste års mesterliga.

Kilde: football-italia.net
Bilde: Claudio Villa, zimbio.com