De Ceglie-dobbel senket Inter

Kuzmanovic mot Parma

Inter hadde to seire på rad før kveldens kamp, men måtte til slutt se seg slått av tabelljumbo Parma som hadde seks strake tap i Serie A.

Det tok ikke lang tid før den første ballen lå i nettet. Allerede etter fire minutter kom Andrea Rispoli seg rundt på kanten og fikk lagt inn et godt innlegg. Vidic nådde ikke opp til ballen som etter hvert havnet i beina på De Ceglie som kontrollert sendte ballen bak en sjanseløs Handanovic.

Inter styrte det meste av spillet, men Parma viste seg å være farlige på kontringer. Det som viste seg å gå igjen denne kampen var at Inter aldri fikk det helt til på den siste tredjedelen av banen, og Obi hadde Inters største sjanse i første omgang da han stupheadet et innlegg mot mål som ble reddet på streken av Parma-forsvareren Lucarelli.

Mazzarri gjorde grep allerede fem minutter etter pause da han kastet Hernanes på banen for Obi. Det viste seg å være et godt bytte da Hernanes med en gang tok tak i Inters offensive spill og hadde flere gode kombinasjoner med medspillerne sine. Kuzmanovic, som startet i stedet for en småskadet Hernanes, hadde også en brukbar sjanse, men volley forsøket fra seksten meter gikk over.

Midtveis i andre omgang hadde Inter to store muligheter til å utligne. Etter et godt angrep får til slutt Palacio avsluttet, men avslutningen på direkten fra åtte meter gikk høyt over mål. Bare minuttet senere kombinerer Hernanes og Kovacic fint, og sistnevnte passerte to motspillere før han skjøt et hardt skudd som gikk i stolpen.

Kvarteret før slutt kommer avgjørelsen da De Ceglie vanvittig nok skårer sitt andre mål for kvelden. Cassano testet skuddfoten fra tjue meter, men skuddet gikk via Medel og havnet til slutt hos De Ceglie som fra to meter pirker ballen over streken bak Handanovic som ikke fikk stokket beina.

Parma var nære å øke til 3-0, men en glimrende redning av Handanovic hindret Acquah å komme på skåringslisten.

Inter ligger dermed på 8. plass etter kveldens kamp hvor flere av lagene bak kan gå forbi om de tar poeng i morgen. Parma klatret fra jumboplassen og opp på 18. plass.