Danilo D'Ambrosio nærmer seg Inter

25-åringen er opprinnelig høyreback, men spiller for tiden på venstresiden under Giampiero Venturas ledelse. Det har han gjort såpass bra at han er fast inventar på de fleste «årets lag»-kåringer gjort av forskjellige aviser og journalister. Og nå kan han vente seg en sjanse hos et storlag.

AC Milan, Roma og Inter er noen av de interesserte klubbene. AC Milan skal ha hatt en muntlig avtale om å hente han gratis til sommeren, men det ville ikke Inter ha noe av, og skal være villige til å legge to millioner euro på bordet for å få han til Milano med en gang.

Italieneren har vært blant Torinos viktigste spillere i år, men D’Ambrosio er likevel ikke med i Torino-troppen som skal møte Parma mandag. Dermed tyder alt på at han har spilt sin siste kamp for Serie A-laget, og trolig er Inter backens neste stoppested.

Spillere inn, spillere ut

Mens D’Ambrosio kanskje gjør sitt inntog, gjør Wallace det motsatte. Den unge høyrebacken er på lån fra Chelsea, men han har ikke imponert i den blåsvarte drakten, og Walter Mazzarri har ikke troen på at han vil tilføre Inter noe. Dermed har vi mest sannsynlig sett det siste av Wallace i Milano og Inter.

Wallace er ikke den eneste backen som ryktes ut. Alvaro Pereira har ikke innfridd, og med en nokså høy lønn er Inter villige til å la han gå iløpet av de nærmeste dagene. CSKA Moskva, Galatasaray og Wolfsburg skal ha meldt sin interesse, men det eneste konkrete skal være fra Marseille. Den franske klubben vil låne ham, men ikke betale hele lønnen.