Dagens trening 30. mars

Fredagstrening

Treningen startet med en atletisk oppvarming, etterfulgt av sprinter og taktiske øvelser. Slik var treningen lagt opp av Andrea Stramaccioni, som spillerne fulgte i deres fjerde treningsøkt for uka. Rapporter melder om nytt giv innad i laget, og forhåpentligvis vil det gi resultater søndag klokken 15:00 på Giuseppe Meazza. Marco Branca, sammen med Gianfranco Bedin besøkte dagens trening, muligens for å planlegge litt hva man skal gjøre i sommer.

Cristian Chivu trente i går alene, men var i dag tilbake i gruppen. Ricky Alvarez er tilbake fra skade, og gjennomførte i dag et program slik han skal nå full kampform. Maicon har et trøblete kne, og hadde derfor personlig trening. Wesley Sneijder fikk også i dag behandling, da han også jobber seg tilbake fra skade. Julio Cesar trente alene, men ikke på grunn av ryggproblemene han har hatt tidligere. Han startet økten i treningsstudioet, før han arbeidet på banen.

Lorenzo Crisetig er vanligvis en fast del av laget, men dro i dag for å bli med Primavera-laget. De spiller mot Chievo i morgen. I går var keeper Sala på trening, men i dag var en annen keeper som deltok: Matteo Cincilla, keeperen hos U18-laget. Navnebror Matteo Bianchetti var også med A-laget for første gang.

I morgen tidlig gjennomfører man sin siste treningsøkt, før Andrea Stramaccioni holder en pressekonferanse klokken 13.30, som forøvrig går live på inter.it. På kvelden drar hele laget tilbake igjen til Centro Sportivo Angelo Moratti for å sette deres fulle fokus på kampen.

Trolig lagoppstilling

Maicon sliter med kneet sitt, og starter muligens ikke kampen i morgen. Trolig stepper Nagatomo inn, men det er også en mulighet for at Faraoni starter. Javier Zanetti kommer til å få sin plass på venstreback. Stramaccioni er klar for å gi Ranocchia en mulighet fra start, og Walter Samuel er en selvskreven kompanjong.

La Gazzetta dello Sport tror derimot Guarin må vente litt ut i kampen for å kunne få sine første minutter i Intertrøya. Stankovic starter på midtbanen, da han har de nærmeste karakteristikkene som Stramaccioni liker å legge foran et forsvar og bak et angrep. Ved siden av står det mellom Poli og Obi, der førstnevnte trolig blir foretrukket. Cambiasso starter trolig også på midtbanen.

I angrep kan Zarate få en ny vår, og det ser ut til at han starter ved siden av Diego Forlan og Diego Milito.

J.Cesar
Nagatomo – Ranocchia – Samuel – Zanetti
Poli – Stankovic – Cambiasso
Zarate – Milito – Forlan

Kilde og bilde: inter.it