Dagens trening 23. april

Diego Milito

Kampen mot Udinese spilles onsdag 25. april klokken 15.00, og dagens forberedelsesøkt var en økt hvor spillerne var delt opp i flere grupper. Den første gruppen, bestående av gruppen som ble mest brukt i helgens kamp, hadde en restitueringsøkt, hvor de hadde lettere trening både i treningsstudioet og i svømmebassenget. I den andre gruppen befant de andre spillerne som er tilgjengelige for kamp seg. Et unntak er Marco Davide Faraoni, som drar til Skottland for å spille U21-landskamp (sammen med Samuele Longo og Luca Caldirola). Marko Livaja (født 1993) og keeper Ivica Ivusic (1995) var hos den gruppen.

Cristian Chivu og Javier Zanetti (ja, det er faktisk sant…) skadet seg i kampen mot Fiorentina, og hadde i dag behandling og fysioterapeut. Walter Samuel fullførte en rehabiliteringsprogram på banen. Luc Castaignos gjorde det samme, bare han oppholdt seg i treningsstudioet.

Tidlig i morgen kommer laget til å trene igjen på Centro Sportivo Angelo Moratti i La Pinetina. Det er den siste treningen før kamp, og Andrea Stramaccioni holder dermed en pressekonferanse etter treningen. Pressekonferansen starter klokken 12.30, og laget drar til Udine senere på dagen.

Kilde og bilde: inter.it