Dagens trening 22. mars

Moratti og Zanetti

Alvoret i kampen bekreftes av en tilstedeværende president, som spurte etter å få en flott sesongavslutning. Derimot kommer ikke Massimo Moratti til å befinne seg på Juventus Stadium. Han prioriterer finalen i England for vårt meget spennende juniorlag.

Dagens trening foregikk, som alltid, på Centro Sportivo Angelo Moratti i Appiano Gentile, og dagens tema var oppvarming, taktikk og ballinnehav. Fredy Guarin og Dejan Stankovic fullførte hele treningen med laget, noe som vil si at Guarin er klar for kamp. Det som holder igjen en eventuell debut for colombianeren er kampform, og viktigheten av søndagens kamp. Ricky Alvarez sliter fortsatt, og hadde i dag en rehabiliteringsøkt, mens Lucio gjennomgikk individuell muskelbygging. Det samme gjorde Wesley Sneijder, som i tillegg avsluttet treningen på gresset med terping av teknikk.

Primaveralagets trening

Strammacioni

Det er ikke bare Ranieris menn som forbereder seg til en viktig kamp på søndag. Det samme gjør nemlig Andrea Strammacionis gutter. De trente i dag på Arsenals treningssenter, hvor de hadde en lett økt grunnet slitne muskler etter den imponerende 2-0-seieren over Marseille i semifinalen. De som spilte hele kampen, eller bort imot hele, hadde en rehabiliteringsøkt, mens resten av laget hadde øvelser på banen. Matteo Bianchetti, som var med A-laget i sommerens treningskamper og som forventes å få mer spilletid snart, fulgte et personlig program.

Angående juniorlagets kamp, skrev La Gazzetta dello Sport i dag en artikkel om dem. De trekker fram Daniel Bessa, Lorenzo Crisetig, Alfred Duncan og Samuele Longo som de beste på banen. Alle fikk 7.5 (av 10) i karakter, noe som sier sitt. Her er et lite sammendrag av hva de skrev om de tre sistnevnte:

Lorenzo Crisetig
Perfekt frispark i begynnelsen av kampen. Han fremstod som en ekte leder på midtbanen. Strammacioni gjorde rett da han understreket Crisetigs ydmykhet (les blant annet uttalelser på Facebook-siden vår). Han er en del av førstelaget, men når han spiller for primaveralaget, gir han alt og blir ikke høy på pæra grunnet sin status som førstelagsspiller.
Alfred Duncan
En gigant på alle mulige måter. Fysisk sterk, gjør aldri feil og i tillegg smart når han tar sine løp inn i åpent rom. Han fortjente et mål; først da han fullførte et fint kombinasjonsspill med Samuele Longo, og da han i andreomgang var nære på med et skudd rett over hjørnet av målet.
Samuele Longo
En spiss med flotte bevegelser. Slutter aldri å løpe, men har også god teknikk. Klarte å sette inn ett mål. Perfekt forståelse med hans lagkamerater i form av Bessa og Livaja, og satte sitt preg på kampen.

Kilde: inter.it og La Gazzetta dello Sport
Bilde: inter.it