Dagens trening 20. mars

Walter Samuel

Inters første treningsøkt foran storoppgjøret mot Juventus søndag kveld varte i 90 minutter. Laget begynte med litt fitnesstrening, før de beveget seg over til intensivt spill med ball – et spill som var bygget for å kunne oppdrive ballinnehav. Det hele avsluttet med småkamper med innspill av taktiske element.

Cristian Chivu og Fredy Guarin var igjen tilbake i trening med lagkameratene, der sistnevnte kan rekke Derby d’Italia. Ricky Alvarez og Dejan Stankovic hadde individuelle økter for sin rehabilitering. Julio Cesar hadde et personlig program for styrke i treningsstudioet, men Wesley Sneijder også gjennomgikk behandling. Lorenzo Crisetig er med primaveralaget for å delta i semifinalen mot Marseille i NextGen Series, en kamp som forøvrig går på TV2 Sport og som streames live på inter.it.

Inters andre treningsøkt tar plass i morgen, som alltid, på Centro Sportivo Angelo Moratti.

Beste italienske klubb i det 21. århundre

Inter er det det beste laget fra Italia i det 21. århundre. Det er dommen fra International Federation of Football History & Statistics, også kalt IFFHS, da de offentliggjorde deres liste over de beste europeiske klubbene.

Ikke overraskende er Barcelona på førsteplass, etterfulgt av Manchester United. Etter der finner du overraskelsen Arsenal, før man møter giganten Real Madrid. Inter har lagt seg til rette på 5. plass, rett foran Bayern Munchen. AC Milan havnet på 8.plass, mens Roma og Juventus kapret henholdsvis 10. og 14. plass.

Kilde og bilde: inter.it