Dagens trening 20. februar

Diego Forlan

Den tredje og siste forberedelsestreningen til Marseillekampen varte omtrent 60 minutter på Centro Sportivo Angelo Moratti i La Pinetina. Juan Jesus, Lucio, Maicon, Diego Milito, Walter Samuel og Wesley Sneijder trente med hele gruppen, mens Davide Faraoni byttet mellom trening med hele laget og individuelt arbeid. Ricardo Alvarez hadde ren individuell trening, og Guarin gjennomførte et fullt rehabiliteringsprogram. Skal man trekke frem noe spesielt fra dagens trening, er det at Forlan ble igjen etter treningen, og viste med det sin vilje for å kjempe seg inn på laget.

Ivan Ramiro Cordoba, Luc Castaignos, Juan Jesus og Fredy Guarin er ikke med på Champions League-lista, og kommer derfor heller ikke til å være med laget til Frankrike. Resten av laget kommer til å møte opp på Centro Sportivo Angelo Moratti i morgen tidlig, før de setter snuten mot Malpensa (flyplass). Ankomsten i Marseille skal, om alt går etter planen, skje i lunsjtiden, og senere på dagen på Stade Vélodrome kommer det til å være pressekonferanse 17:30, før det avsluttes med trening for hele laget 18:30.

Troppen

Alle, unntatt Ricky Alvarez, skal ha restituert seg fra sin aktuelle skade, og som nevnt, er ikke Ivan Ramiro Cordoba, Luc Castaignos, Juan Jesus og Fredy Guarin med på Champions League-lista. De vil derfor heller ikke bli med i morgen. Derfor har Ranieri valgt å ta med seg følgende tropp:

Målvakt: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni

Forsvar: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 48 Lorenzo Crisetig

Angrep: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate

Angående hvem som vil starte i morgen, er det fortsatt mange usikre moment. Stankovic og Milito har vært ute med sykdom, og de kan være tvilsomme. Stankovic pådro seg en mildere influensa enn Milito, og har større sjanse for å rekke kampen. Milito trente ikke i går, og han forlot til og med dagens trening tidlig. For Walter Samuel er det fortsatt kamp mot tiden, men både La Gazzetta dello Sport og FCInter1908.it tror han rekker kampen.

Kilde og bilde: inter.it