Dagens trening 19. februar

Walter Samuel

Treningen varte i omtrent 80 minutter, og Ranieri la opp til både tekniske og taktiske øvelser. Walter Samuel var endelig tilbake i trening etter skaden han pådro seg mot Roma 5. februar, og med det styrkes håpet om å kunne se han i aksjon i den viktige kampen mot Marseille. Milito og Stankovic stod over kampen mot Bologna, men i dag kunne man se Stankovic tilbake for fullt. Milito, derimot, gjennomførte en roligere trening etter influensa-avbrekket, men Il Principe kommer til å ta fatt i neste kamp.

Brasilianerne Lucio og Maicon byttet mellom øvelser med laget og egne øvelser. Faraoni og Sneijder gjennomførte et personlig opplegg, mens nyinnkjøpte Freddy Guarin og Juan Jesus gjorde individuelt arbeid for å komme tilbake fra sin skade. Ricky Alvarez’ kne gjorde han begrenset, og han tilbrakte dagen i treningsstudioet. Siden argentineren trolig er ute mot Marseille, tror Gazzetta at Ranieri vil fokusere på 4-4-1-1-formasjon, der Nagatomo inntar en lit mer avansert midtbaneposisjon.

Guarin, Palombo, Poli, Nagatomo og Castaignos var igjen etter treningen, og signerte autografer til de tilskuerne som hadde tatt turen. Orlandoni og Ranocchia snakket til og med med supporterne, og forklarte de hvordan de også følte det under denne tøffe perioden. Trener Ranieri satte også av tid til de oppmøtte, og Gazzetta omtalte han attpåtil som «veldig hyggelig med supporterne».

På Centro Sportivo Angelo Moratti i La Pinetina, kommer Inter i morgen tidlig til å gjennomføre sin tredje forberedelsestrening til Marseillekampen, før de reiser til Frankrike tirsdag morgen.

Kilde og bilde: inter.it