Dagens trening 16. mars

Fredy Guarin

Og akkurat det krever gode forberedelser på treningene. I dag gjennomførte spillerne en 70-minutters lang trening i sin andre økt etter Marseillekampen, for å gjøre seg klar til søndagens kamp mot Atalanta på Giuseppe Meazza.

Økten foregikk på Tribunetta-banen på Centro Sportivo Angelo Moratti, der spillerne hadde oppvarming, en rekke med taktiske øvelser, før det ble avsluttet med en treningskamp. Julio Cesar, Cristian Chivu og Dejan Stankovic trente med resten av laget i mesteparten av treningen, men helt på slutten ga de seg, og hadde individuelt arbeid. Fredy Guarin trente alene i begynnelsen, men ble med laget da de spilte korte treningskamper. Han har trent med laget nokså lenge, men returneringen hans har blitt utsatt atter en gang: Til 1. april. Vanskelig å si hvorfor.

Ricardo Alvarez meldte før Marseillekampen at han var klar, men ville ikke risikere noe. I dag gjennomførte han et personlig program for å komme tilbake til kampformen sin, noe han gjorde med å ha noen taktiske øvelser på banen. Wesley Sneijder gikk ut med skade, og hadde behandling i dag. Han mister kampen mot Atalanta, men kan rekke Derby d’Italia helgen etter.

I morgen tidlig møter spillerne atter en gang opp til dyst på Centro Sportivo Angelo Moratti for deres siste økt før kampen mot Atalanta. Claudio Ranieri holder pressekonferanse klokken 13:00, en pressekonferanse som vises direkte på inter.it.

Trolig lagoppstilling

Med tingenes tilstand, tipper La Gazzetta dello Sport at følgende elleve spillere starter:

J.Cesar
Maicon – Lucio – Samuel – Chivu
Zanetti – Stankovic – Palombo – Obi
Pazzini – Milito

Kilde og bilde: inter.it