Dagens trening 12. april

Trening før Udinese-kampen

Dagens trening var intens for dem som ikke spilte mye, eller i det hele tatt, mot Siena i går. Dem som spilte kampen hadde en lettere trening, deriblant Lucio og Joel Obi som pådro seg skader i går. Det ser derimot verre ut for Walter Samuel, som har pådratt seg en strekk i høyre legg og blir ute i opptil tre uker.

På den lysere siden måtte Samuel uansett stå over helgens kamp, da han har suspensjon etter gule kort. Det ser lysere og lysere ut for Wesley Sneijder, som snart er tilbake. Han gjennomførte i dag sin første dobbeløkt (morgen og kveld) i sitt rehabiliteringsprogram. Maicon hadde individuelt program. Han kan rekke kampen mot Fiorentina 22. april, men Corriere dello Sport skriver i dag at han risikerer å måtte operere kneet til sommeren. Luc Castaignos er ute resten av sesongen, og gjennomgikk i dag behandling.

Primavera-spillerne Raffaele Di Gennaro (1993), Raffaele Dalle Vedove (1994), Joseph Duncan (1993) og Marco Livaja (1993) trente i dag med A-laget. I morgen gjennomfører spillerne sin siste økt før de drar til Friuli tidlig på kvelden. Andrea Stramaccionis pressekonferanse begynner klokken 13:00, og streames live på Inter Channel og inter.it.

Kilde og bilde: inter.it