Curva Nord stengt

Curva Nord mot Juventus

Den sportslige domstolen i Italia har bestemt at Inter må spille sine to neste hjemmekamper uten tilskuere i den nordlige svingen. Inter har riktignok bare en hjemmekamp igjen denne sesongen, mot Lazio 10. mai, men den første hjemmekampen neste sesong vil også bli spilt uten tilskuere i Curva Nord.

Det var lørdag kveld da Inter spilte uavgjort mot Napoli hendelsene fant sted. Rundt 8000 tilskuere tok del i sangene, som ble sunget i det 19. og 24. minutt i første omgang, samt i det 56. og 58. minutt i andre omgang.

Det skal blant annet ha blitt sunget at «Napoli, Napoli er verre en kolera, skammen over hele Italia», og det er rapportert at majoriteten av Curva Nord sang med.

Erick Thohir var selvfølgelig skuffet over situasjonen, men sier at avgjørelsen må respekteres. Han sa videre at han sier at det er trist at slike ting skjer, men at ting som dette skjer og at det er supportere som er ivrigere enn andre.

Inters generaldirektør, Marco Fassone, sier det skal sees på løsninger. Han kunne fortelle at Inter skulle anke saken, og at det var trist at curvaen er stengt under en så flott kamp som mot Lazio. Kommende helg møtes Inter og Milan til kamp i Milano, men avgjørelsen gjelder ikke for denne kampen da det er Milan som er oppført som hjemmelag.

Så spørs det: Må eventuelt Zanetti, Milito, Samuel og eventuelt enda flere ta farvel med klubben med et tomt Curva Nord? Det gjenstår å se.

Kilde: gazzetta.it