Coutinhos fremtid er i Chievo

Philippe Coutinho

Det har vært mye snakk om Coutinho i sesongen som snart er over. Det har blitt snakket om hans utvilsomme klasse og tekniske kvaliteter, men også om hans utilstrekkelighet i visse sammenhenger; hans svakheter i spilleforståelse og fysikk.

Denne sesongen, til tross for mange vanskeligheter som trenerbytte fra Benitez til Leonardo, er snart over. For tiden ligger Nerazzurri på andreplass og har sjansen til å vinne den italienske cupen. Likevel har snakket og diskusjonene om neste år allerede startet.

Hva skjer med Cou?

For hva skal Inter gjøre med vidunderbarnet Coutinho? Ryktene foreslår at den brasilianske spilleren kan bli sendt på lån et helt år. For en måned siden var det snakk om en spansk klubb som var interessert. Så for et par dager siden dukket Liverpool opp og var interessert i å hente 18-åringen.

Men det mest troverdige ryktet rundt Coutinho er et utlån til Chievo Verona og deres klubbpresident Luca Campedelli. Lagene har et godt forhold til hverandre og en slik handel vil følgelig styrke disse båndene. Detaljene er enda ikke kjent, klubbene vil fortsette å snakke om spillere hit og dit, men det meste tyder på at Chievo og Coutinho vil bli midlertidig gift så tidlig som i juni.

Kilde: FCInterNews.it
Bilde: inter.it