Coutinho vil helst være i Inter

Philippe Coutinho

Den unge brasilianeren har startet seks kamper i sin første Inter-sesong. Sammen med Joel Obi og MacDonald Mariga var han torsdag gjest i Inter Channel sitt Prima Serata-program, der Edoardo Caldara og Roberto Scarpini spør spillerne innsendte spørsmål fra Inter-tilhengerne. Og hva tenkte Coutinho selv om fremtiden?

Jeg håper å bli her, men det er opp til Inter. Hvis det var opp til meg, ville jeg blitt værende.

Han kunne også avsløre at han i treningsarbeidet samarbeidet en del med fysisk trener Stefano Rapetti for å bli sterkere og mer motstandsdyktig i den tøffe Serie A. Teknisk er han selvsagt briljant, som de fleste brasilianere, men den største utfordringen i møtet med en ny liga er noe man oftere hører lenger nord i fotball-Europa:

Tempoet i spillet var det største problemet jeg møtte da jeg kom til Italia, sammenlignet med hvordan vi spiller i Brasil. For eksempel er Sneijder, som spiller i samme posisjon som meg, veldig hurtig. Det er kanskje det største problemet jeg har møtt på.

Ellers var de tre midtbanespillerne samstemte i det sterke ønsket om å vinne cupen, og dermed ta sesongens trofétall opp til tre. For de kulinarisk interesserte blant Inter-tilhengerene kunne også brasilianeren, nigerianeren og kenyaneren alle skrive under på at pasta (med tomatsaus) var deres favoritt fra det italienske kjøkken.

Kilde og bilde: inter.it