Coutinho presentert for media

Philippe Coutinho og Rafael Benitez

Unggutten som blir sett på som et av verdens store talenter, ble opprinnelig hentet av Inter i 2008, men har vært på lån i sitt Vasco de Gama siden den tid. Rafael Benitez introduserte selv spilleren til pressekorpset:

Han er en ung og veldig dyktig spiller. Han kan være klubbens fremtid, og vi forventer at han gjør det svært bra for oss.

Coutinho ga pressen et par setninger på italiensk før han la over til portugisisk sammen med sin tolk. Brasilianeren ga oss et lite innblikk i hva vi kan forvente oss:

Jeg er veldig glad for å være her, jeg håper å vinne mange titler og glede Inters tilhengere. Min posisjon? Jeg er en midtbanespiller, liker å spille bak spissene, så jeg er vel litt som Sneijder. Sammenligningene med Pato? De er smigrende, men vi er to ulike spillere. Han er en spiss, mens jeg er mer en midtbanespiller.

I Inter får unge Coutinho sjansen til å spille med sine eldre landsmenn Julio Cesar, Lucio og Maicon. Han så frem til å lære italiensk så fort som mulig, og vise hva han var god for i den italienske ligaen.

Kilde og bilde: inter.it