Cissé senket Inter

Etter å ha slaktet Manchester City med sifrene 3–0 i første treningskamp, forventet de fleste at Inter skulle vinne mot Panathinaikos. Det ble derimot ingen oppskriftsmessig kamp. I stedet var det Cisse som sendte det greske laget i ledelsen etter 30 minutter ut i kampen. Inter hadde en svært svak omgang, noe som resulterte i en ny scoring. Klokken viste 22 spilte minutter da Cisse økte ledelsen for Panathinaikos. Til tross for at Inter spilte langt under pari, gjenspeilet ikke resultatet kampbildet. 31 minutter ut i kampen reduserte Eto’o fortjent, med en vakker scoring. Jubelen stilnet derimot knappe ti minutter senere. Leto svarte med å score omgangens siste mål. Pausestillingen var smått utrolige 3–1 til Panathinaikos. Dette var kun en treningskamp, men det defensive arbeidet var bekymringsfullt. Mariga og Cambiasso var lyspunktene i en ellers trist forestilling.
Panathinaikos så ut til å være fornøyd med resultatet. Det kan muligens være forklaringen på hvorfor de var så tamme i andre omgang. Det åpnet muligheter for Inter. Til tross for at Nerazzurri var best i andre omgang, var ledelsen til grekerne aldri truet. Derfor tok Benitez grep på trenerbenken. Spanjolen satte inn de beste spillerne han hadde tilgjengelig det siste kvarteret av kampen. Det førte til at kampbildet endret seg totalt. Inter dominerte sluttminuttene og fikk lønn for strevet da Coutinho tegnet seg på scoringstavla. Inter-spillerne øynet nå håp om flere scoringer. De fortsatte i samme tempo, men klarte ikke å få inn det avgjørende målet. I siste ordinære spilleminutt var derimot Milito svært nær ved å utligne til 3–3, men han mislyktes. Sjansen kom etter et innlegg fra Maicon. Milito stod umarkert på bakerste stolpe, men maktet ikke å sette ballen bak Tzorvas. Kampen endte 2–3. Inter var et helt annet lag i andre omgang og dominerte de siste 45 minuttene, selv om de ikke kom til de store sjansene før mot sluttminuttene. Dette var ikke en stor oppvisning, men en grei oppkjøringskamp.
INTER – PANATHINAIKOS 2–3
Mål:
12′ e 22′ Cisse (P), 32′ pt Eto’o (I), 42′ Leto (P), 40′ st Coutinho
INTER: 21 Orlandoni; 4 Zanetti (18′ pt 57 Natalino, 28′ st 13 Maicon), 2 Cordoba (1′ st 34 Biraghi, 28′ st Samuel), 23 Materazzi (1′ st 16 Burdisso, 28′ st 6 Lucio), 26 Chivu (28′ st 11 Muntari); 33 Obinna (1′ st 50 Biabiany), 17 Mariga (1′ st 5 Stankovic), 19 Cambiasso (1′ st 29 Coutinho), 20 Obi (1′ st 40 Nwakwo); 9 Eto’o (1′ st 31 Alibec, 28′ st 39 Santon), 27 Pandev (1′ st 30 Mancini, 28′ st 22 Milito).
Ubenyttede reserver Trener: Benitez.
PANATHINAIKOS: 30 Tzorvas; 24 Vyntra (17′ st 25 Seitaridis), 3 Sarieghi, 8 Kante, 31 Spyropoulos (17′ st 18 Bjarsmyer); 23 Simao (45′ st 14 Charalampos), 29 Katsouranis (17′ st 26 Karagounis); 10 Govou (17′ st 22 Marinos), 7 Ninis (35′ st 21 Dimoutsos), 11 Leto, 9 Cisse (35′ st 28 Petropoulos).
Ubenyttede reserver: 2 Ioannidis, 27 Karnezis, 1 Galinovic, 19 Dos Santos Rodrigues, 38 Silva Cleyton, 45 Melissis.
Trener: Nioplias.
Dommer: Maurice Navarro.
Gult kort: Cordoba, Sarieghi, Karagounis, Strankovic, Muntari.

Hele forsvaret får stryk. Pandev har vært forferdelig. Cambiasso og Mariga viser hvem som er sjefene. (Zlanetti)

Vi spiller med en ukjent tredjekeeper, mens Panathinaikos spiller med en gresk landslagskeeper. Det oppsummerer det meste. (Efseiem)

Panathinaikos har vel faktisk ikke hatt en eneste sjanse i andre omgang? (fittetryne11)