Casemiro, Banega eller begge?

Casemiro
19 år gamle Casemiro

Imidlertid må det et salg til før det skal komme noen nye midtbanespillere inn. De heteste salgskandidatene er MacDonald Mariga og Sulley Muntari, som har tiltrukket seg interesse fra henholdsvis Aston Villa, Real Sociedad og Galatasaray.

Fjernsynskanalen SportItalia kan melde at en eventuell Casemiro-overgang vil være verdt 15 millioner euro, som skal deles inn i to betalinger. Det skisseres også et opplegg der han umiddelbart lånes ut til Genoa, før han går tilbake til Inter etter en halv eller en hel sesong. Romas Walter Sabatini skal også være med i jakten på den robuste 19-åringen, men Marco Branca har kommet lengre i prosessen.

Alternativet og finansieringen

Banega ser noe mindre sannsynlig ut for øyeblikket, men med tanke på Copa América kan ting fort skyte fart. Det er aktuelt med et betalt lån med kjøpsopsjon, der totalen kan komme opp i 9 millioner euro. Valencia-ledelsen helte litt kaldt vann på bålet med gårsdagens uttalelser om at ingen i Inter hadde snakket med dem, men kunne også avsløre at det fantes interesse både fra Italia og England.

Etter at en Galatasaray-overgang for Esteban Cambiasso ble kontant avfeid av Cuchu selv, skal tyrkerne ha rettet sitt fokus mot Sulley Muntari. Ghaneserens lønnskrav setter nok grå hår i hodet på mange klubber, han mottar for tiden 2 millioner euro årlig fra Inter. I går sa Muntaris agent at det hele kom an på Gian Piero Gasperinis avgjørelse, treneren bestemmer den videre Inter-karrieren.

Kilder: Gazzetta dello Sport, fcinternews.it, football-italia.net
Bilde: saopaulofc.net