Burdisso skuffet over både Inter og Roma

27. juli 2010

Nicolas Burdisso

Argentineren skal i utgangspunktet tilbake til Inter i sommer etter endt utlån i Roma, men Claudio Ranieri ønsket å knytte til seg midtstopperen på permanent basis. Agent Hidalgo har snakket med italienske Tuttosport, og har en skuffet klient som snart avslutter sommerferien:

Han er skuffet over Inter som ikke har kontaktet han, han er også skuffet over Roma som lovet han en rolig sommer men i stedet har gått tre måneder uten å få til et møte med Inter. Det er opp til Inter å bestemme hva de ønsker. Men én ting er sikkert, hvis han reiser til Philadelphia gjør han det med intensjoner om å bli i Inter. Vi ønsker ikke flere spill, de har lekt med han og vist mangel på respekt.

Inter har spilt tøft ved forhandlingsbordet, og vil i utgangspunktet ikke gi slipp på spilleren som i forrige sesong var imponerende i Romas midtforsvar. Med romernes manglende betalingsevne og ingen ønsker om å styrke en konkurrent kan taktikken vise seg å være vellykket. Det er også ryktet at Juventus skal være interessert i å snappe Burdisso, men de samme betingelsene vil høyst sannsynlig gjelde for rivalen fra Torino.

Kilder: tuttosport.com, football-italia.net

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.