Burdisso skuffet over både Inter og Roma

Nicolas Burdisso

Argentineren skal i utgangspunktet tilbake til Inter i sommer etter endt utlån i Roma, men Claudio Ranieri ønsket å knytte til seg midtstopperen på permanent basis. Agent Hidalgo har snakket med italienske Tuttosport, og har en skuffet klient som snart avslutter sommerferien:

Han er skuffet over Inter som ikke har kontaktet han, han er også skuffet over Roma som lovet han en rolig sommer men i stedet har gått tre måneder uten å få til et møte med Inter. Det er opp til Inter å bestemme hva de ønsker. Men én ting er sikkert, hvis han reiser til Philadelphia gjør han det med intensjoner om å bli i Inter. Vi ønsker ikke flere spill, de har lekt med han og vist mangel på respekt.

Inter har spilt tøft ved forhandlingsbordet, og vil i utgangspunktet ikke gi slipp på spilleren som i forrige sesong var imponerende i Romas midtforsvar. Med romernes manglende betalingsevne og ingen ønsker om å styrke en konkurrent kan taktikken vise seg å være vellykket. Det er også ryktet at Juventus skal være interessert i å snappe Burdisso, men de samme betingelsene vil høyst sannsynlig gjelde for rivalen fra Torino.

Kilder: tuttosport.com, football-italia.net