Burdisso har alt Ranieri ønsker seg

Claudio Ranieri og Roberto Mancini

Roma er for tiden i Paris på sesongoppkjøring og skal spille mot Bordeaux lørdag og Paris St. Germain søndag. En av spillerne trener Ranieri gjerne skulle hatt med seg er fjorårets innlånte Inter-spiller Nicolás Burdisso.

Argentineren har derimot fått tildelt drakt nummer 16 i Inters amerikanske treningsturné, og forhandlingene mellom de to rivalene later til å dra ut i tid. Ranieri uttalte seg i sakens anledning til Corriere dello Sport, og hadde kun godord å komme med om Burdisso:

Han har alle egenskapene jeg ser etter, og bidrar for fullt både på banen og i garderoben. Han er viktig for meg, men jeg overlater diskusjonene til andre.

De «andre» som Ranieri refererer til er sannsynligvis sportsdirektørene Marco Branca og Daniele Pradè i henholdsvis Inter og Roma. De to har møttes flere ganger med Burdisso som tema, men ingen permanent overgang til Roma har blitt bestemt ennå. Inter ønsker ikke å se den kanskje skarpeste Scudetto-konkurrenten forsterke laget sitt, og har satt en solid prislapp på allround-forsvareren som var i Roma på utlån forrige sesong.

Supercupfinalen mellom fjorårets trippelmester og nummer to i både serie og cup går av stabelen på Giuseppe Meazza lørdag 21. august klokken 20.45.

Kilde: corrieredellosport.it