Burdisso for dyr for Roma, Juve på banen?

Nicolas Burdisso og Diego Milito

Roma-treneren må sannsynligvis grave dypere i pengesekken om det skal bli en permanent overgang for Nicolás Burdisso, som var på utlån fra Inter til Roma forrige sesong:

Hvis Inter fortsetter å be om den samme prisen, er jeg redd vi ikke har råd til han. De må komme med et rimelig tilbud, med tanke på at de ikke en gang inkluderte han i troppen til Champions League forrige sesong.

Så kan man spørre seg om prisen bestemmes av verdien for kjøper eller selger, ettersom Roma tydeligvis gjerne inkluderer Burdisso i både startellever og CL-tropp. Et lag som kan se verdien av den 29-år gamle allsidige forsvareren er Juventus, som sies å være interesserte etter at forhandlingene mellom Roma og Inter stoppet opp. Burdissos agent utelukker ikke et slikt utfall:

Nicolás har allerede sagt hva han vil, men det kommer ikke bare an på oss. Interessen fra Juventus er en ære, og det vil være uproblematisk om det skulle bli en overgang der.

Inters sportsdirektør Marco Branca ble også spurt om han synes spillerens verdi lå rundt 4 millioner euro, som sies å være Romas tilbud:

Forrige sesong var han tilgjengelig for lån, men nå er han verdt mye mer. Vi vet at spilleren ønsker å bli i Roma, men tilbudet deres er for lavt. Spillerens ønske blir tatt hensyn til, men det er også viktig å respektere klubbens ønske, vi bragte han til Italia og har alltid prøvd å gjøre han fornøyd.

Burdisso kom fra Boca Juniors til Inter i 2004, og til tross for enkelte perioder med spilletid har han vært mye ute av laget. Med Walter Samuel og Lucio som klare førstevalg, og Ivan Cordoba, Marco Materazzi, Nelson Rivas, Christian Chivu og Andrea Ranocchia fra neste sesong er Inter også godt forspent med midtstoppere.

Kilder: skysports.com, football-italia.net