Branca på spillerjakt

Marco Branca

Det er ikke første gang og det vil ikke være den siste: I går besøkte Marco Branca og Piero Ausilio lagets trening. Deres ansikt var rolige med våkne øyne, slik at de kunne analysere hvem som skal komme inn og forme fremtidens Inter. Etter ordene fra Moratti («Jeg avskriver ikke dette Inter-laget, men vi vil gjøre det yngre og sterkere»), så er spørsmålene som svirrer rundt i Inter følgende: Hvilke spillere blir, hvem går og hvem er alternativene til førstevalgene? Og sist, men ikke minst, blir Leonardo værende?

Hva trenger Inter?

Branca og Ausilio har sett hundre på en mengde spillere i hele verden som kan passe Inter. Nødvendighetene er; en spiss (i tillegg til stortalentet Castaignos), for fremtiden til Milito er usikker og Coutinho vil gå på utlån; to midtbanespillere, fordi Mariga kan forsvinne og Muntari vil mest sannsynlig holde seg utenfor Italia; en back, fordi ingen vet hva som kan skje med Maicon og Chivu. Nagatomo vil bli kjøpt og ting er fortsatt usikre for Santon.

Ryktene om Sanchez og Gaston Ramirez har et ganske solid grunnlag. Det fantes en slags reservasjon for chileneren, men Udinese kan bestemme seg for å presse ut litt mer penger, spesielt fra Manchester City som er villige til å betale 25 millioner euro. Inter er ikke villige til å bli med på budkrig, og om dette skjer vil Inter gå for Gaston Ramirez, den talentfulle spilleren fra Uruguay som til daglig holder til i Bologna. Hvis det viser seg å bli problemer med Sanchez, vil Ramirez bli førstevalget.

Mer italiensk

Inter virker mer og mer villige til å gjøre laget mer italiensk. Ranocchia og Pazzini har vært to suksessfulle kjøp. I denne sesongen vil de bygge på med mer av det italienske språket i de andre lagdelene: kanskje en midtbanespiller eller en back. Akkurat nå virker Marco Parolo fra Cesena å være førstevalget. Det er snakk med Chievo om deleierskap, og gutten er kjent for sin evne til å tilpasse seg motstanden og presset i sin første Serie A-sesong. Men ikke avskriv Andrea Poli: et nedrykk for Sampdoria kan føre til at Inter endelig prøver seg på Poli etter lang tids interesse. Andre navn for midtbanen er brasilianske Fernando, Porto-spilleren som er verdsatt til 18 millioner euro, og São Paulos Casemiro.

Chivu vil forlate oss for å spille regelmessig midtstopper, ikke venstreback. Angående Maicon, da han er der som han var mot Cesena og serverte innlegg til Pazzinis andre mål, er han viktig. Men denne sesongen har det skjedd få ganger og hans eksklusjon mot Parma har satt sine spor. Navnet Domenico Criscito er førstemann på listen, akkurat som i januar, på grunn av sin allsidighet (venstre, høyre og sentralt). På den andre siden ønsker Preziosi i Genoa 18 millioner euro. Man må også se opp for Danilo Luiz fra Santon og Juan Manuel Vargas i Fiorentina.

Kilde: Gazzetta dello Sport
Bilde: Inter.it