Branca hevet seg over sommerhet Totti

José Mourinho, Massimo Moratti og Marco Branca

Roma-kapteinen snakket rett fra levra da han blant annet uttalte at han vurderte å gi seg etter cupfinalen og den evige misunnelsen mellom nord og sør i Italia. Men det som kanskje vakte mest oppsikt var hans betegnelse av to av Inters Scudetti som «stjålne»:

I fjor tapte vi gullet i andre omgang mot Sampdoria, vi burde ha avgjort i første omgang. De andre lagene er sterkere og har et lite privilegium ved å være beskyttet av alle. Fjorårets mesterskap tapte vi selv, men de to før ble stjålet fra oss. Men hvis en klubb vinner tre troféer på et år, er det fortjent.

I onsdagens Gazzetta dello Sport tok Marco Branca til motmæle mot Tottis beskyldninger:

Jeg har forståelse for at Francesco trenger å uttrykke seg, men jeg synes han overdrev og viste mangel på respekt med tanke på seriemesterskapene. Han viste ikke respekt overfor de som har dominert italiensk fotball, men når det er sagt vil jeg fortsatt gi ham en klem. Kanskje han var preget av sommervarmen.

Roma ledet av Francesco Totti og Inter ledet av Javier Zanetti møtes i den italienske supercupen på Giuseppe Meazza lørdag 21. august.

Kilde: gazzetta.it
Bilde: inter.it