Bonucci «takker» Inter

Leonardo Bonucci

Bonucci er en av Italias mest spennende unge forsvarsspillere, og dannet sammen med nylig Inter-klare Andrea Ranocchia et stopperpar som vakte oppsikt i Bari høsten 2009. Bonucci var også med til VM i Sør-Afrika, men fikk ikke spilletid av Marcello Lippi.

Inter solgte sin halvpart av Bonucci-rettighetene til Genoa, som så solgte han videre til Bari. Juventus kjøpte 100 prosent av rettighetene for 15,5 millioner euro i en avtale som ble offentliggjort 1. juli. Unggutten er fornøyd med karriereutviklingen:

Jeg forlot Inter for markedsgrunner, og gikk til Genoa. Det var et lykkelig valg, hadde jeg ikke gjort det slik ville jeg ikke vært i Juventus i dag. Min eksplosjon var en overraskelse for alle. Jeg har alltid trodd på mitt eget potensiale, men jeg trodde ikke at jeg skulle havne på landslaget så tidlig.

Mens Leonardo gjør seg klar for sesongen med Juventus, er hans tidligere Bari-kollega Andrea Ranocchia i Genoa på utlån fra Inter frem til neste sommer.