Bli medlem i ICN

3. juni 2017

Det er på tide å tenke fremover og mot en ny sesong med vårt kjære Nerazzurri og Inter Club Norvegia. Bli en del av Interisti-familien, og støtt opp din kjærlighet og lidenskap i felles blå-svart harmoni med likesinnede brødre og søstre.
Vil du oppleve Inter på nært hold og være med på opplevelser du sent vil glemme – som bare Inter Club-medlemmer får lov til å være med på? Da er det Inter Club Norvegia som er veien videre!
Ved å være ICN-medlem kan du få oppleve Inter fra innsiden på en eksklusiv måte forbeholdt medlemmene.
Denne sesongen har vi planlagt supporterturer til Milano-derbyet 15. oktober-helgen og matchen mot Juventus 29. april-helgen. I fjor fikk vi være på indre bane ved oppvarmingen, møte tidligere spillere og omvisning i garderoben like før kamp.
Som medlem i ICN får du også en pakke fra Inter som inneholder sportsbag/gympose, nøkkelring, gummiarmbånd, stickers, pin og et medlemskort! I tillegg gir medlemskortet deg mange ulike fordeler som rabatterte kamper, 10 % på supporterutstyr, et offisielt magasin og flere andre tilbud.
Meld deg inn i Inter Club Norvegia i dag og vær klar for neste sesong.
Kontonummer: 3637.30.15304
Senior: 300 kroner
Junior: 200 kroner
Husk å merke med fullt navn og adresse ved betaling. Hvis du ønsker å kjøpe et Inter Club Norvegia-skjerf i tillegg, betaler du inn 150 kroner ekstra.
Forza Inter e Interista per Sempre!

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.