Bli medlem i ICN

Det er på tide å tenke fremover og mot en ny sesong med vårt kjære Nerazzurri og Inter Club Norvegia. Bli en del av Interisti-familien, og støtt opp din kjærlighet og lidenskap i felles blå-svart harmoni med likesinnede brødre og søstre.
Vil du oppleve Inter på nært hold og være med på opplevelser du sent vil glemme – som bare Inter Club-medlemmer får lov til å være med på? Da er det Inter Club Norvegia som er veien videre!
Ved å være ICN-medlem kan du få oppleve Inter fra innsiden på en eksklusiv måte forbeholdt medlemmene.
Denne sesongen har vi planlagt supporterturer til Milano-derbyet 15. oktober-helgen og matchen mot Juventus 29. april-helgen. I fjor fikk vi være på indre bane ved oppvarmingen, møte tidligere spillere og omvisning i garderoben like før kamp.
Som medlem i ICN får du også en pakke fra Inter som inneholder sportsbag/gympose, nøkkelring, gummiarmbånd, stickers, pin og et medlemskort! I tillegg gir medlemskortet deg mange ulike fordeler som rabatterte kamper, 10 % på supporterutstyr, et offisielt magasin og flere andre tilbud.
Meld deg inn i Inter Club Norvegia i dag og vær klar for neste sesong.
Kontonummer: 3637.30.15304
Senior: 300 kroner
Junior: 200 kroner
Husk å merke med fullt navn og adresse ved betaling. Hvis du ønsker å kjøpe et Inter Club Norvegia-skjerf i tillegg, betaler du inn 150 kroner ekstra.
Forza Inter e Interista per Sempre!