Biabiany tilbake i Inter

Jonathan Ludovic Biabiany ble presentert som Inter-spiller etter tirsdagens trening, franskmannen kommer tilbake til Inter etter tre og et halvt år på utlån i ulike klubber.
Jonathan Biabiany
Biabiany har vært i Inter-systemet siden 2004, men ble som 18-åring i januar 2007 lånt ut til Chievo. Senere gikk turen til motorbyen Modena der han spilte 53 kamper over én og en halv sesong. Forrige sesong tilbragte 22-åringen i Parma, der han scoret seks mål. Inter solgte i vinter halvparten av rettighetene til Biabiany til Parma som en del av McDonald Marigas overgang. I juni kjøpte derimot Inter 100 prosent eierskap i begge spillerne for en ukjent sum (Gazzetta dello Sport rapporterte at summen var 10 millioner euro).
Trener Rafael Benitez uttrykte glede over å ha i Biabiany en hurtig spiller med en offensiv holdning. Unge Jonathan var selv henrykt over å komme til det han kalte sitt hjem:

«Jeg er veldig glad for å være hjemme igjen, og for å kunne jobbe sammen med alle de dyktige spillerene i dette laget. Jeg vil lære fra mine lagkamerater og bli en bedre spiller. Jeg vil takke Parma for det de gjorde for meg, og jeg blir litt trist når jeg tenker på mine gamle lagkamerater, men er først og fremst glad for at et viktig lag som Inter valgte å ta sjansen på meg.»

I konkurranse med blant annet Diego Milito, Samuel Eto’o, Goran Pandev og muligens Mario Balotelli blir det nok tøffe tak for Biabiany når det gjelder førstelagsfotball, men franskmannen later til å være klar for å plukke opp hansken.
Kilde: inter.it
Bilde: inter.it