Benitez vil ha Maicon i Milano

Maicon

Benitez har tidligere i sommer vært klar på at det er Marco Branca og Massimo Moratti som skal ta seg av overgangene for Inter, og at han jobber med det materialet han får tildelt. På spørsmål fra Mediaset tok han likevel bladet fra munnen når det gjaldt Maicon:

Om jeg ønsker å beholde Maicon i klubben? Helt klart. Han er en viktig spiller for oss og du kan se det på banen. Forrige sesong gjorde han et strålende stykke arbeid for laget, og han har store offensive kvaliteter. Som trener ønsker jeg å beholde han i min tropp.

Det har kommet motstridende meldinger om statusen for Maicons mulige overgang til tidligere Inter-trener José Mourinho i Real Madrid, men hans agent Antonio Caliendo var senest ute torsdag og hevdet at det sto mellom klubbene å finne en overgangssum, hans klient og Madrid-klubben ville ikke ha noen problemer med å bli enige.

Et vitalt spørsmål for Moratti og Branca kan være om Inter ønsker å selge Maicon som et økonomisk grep med nye regler fra neste sesong, da det kreves at klubber skal ha en positiv balanse i regnskapet.

Kilde: football-italia.net