Benitez: Vi er et samlet lag

Rafael Benitez på pressekonferanse

Med tap borte mot rivalen Roma kom Inter litt ut av den resultatmessig ganske gode flyten som har innledet sesongen. Kampen i seg selv var heller ikke konfliktfri, med hint fra Maicon om en egoistisk Samuel Eto’o på topp og en Cristian Chivu meget misfornøyd med lagkameratenes innsatsvilje.

Selv om Roma beholdt alle tre poengene med en scoring på overtid, topper fortsatt Inter Serie A med en viss margin ned til rivalene. Og Benitez la vekt på den isolert sett gode tabellplasseringen da han fikk kritiske spørsmål på tirsdagens pressekonferanse:

«Krise? Hvilken krise? Hvis du ser på tabellen kan ikke jeg se hvor krisen ligger,» sa Rafa til journalistene i starten av møtet med pressen i forkant av Werder Bremen-kampen i morgen kveld. Spanjolen hadde også oppdateringer på skadesituasjonen hos de regjerende CL-mesterne, Diego Milito og Goran Pandev er begge tvilsomme til kampen, men er med i troppen og skal evalueres på trening i morgen.

Inter må følge opp en historisk god sesong i fjor, og Benitez ble selvsagt konfrontert med mulige utfordringer laget kan stå foran:

Nerver? Dere leter alltid etter noe, men vi er Inter, et stort lag og en stor klubb som alle snakker om enten vi vinner eller taper. Men vi har den rette mentaliteten og er et samlet lag.

Werder Bremen er altså motstander i sesongens første Champions League-hjemmekamp, og kampen spilles onsdag kveld klokken 20.45.

Kilde: inter.it
Bilde: inter.it