– Benitez har store sko å fylle

Vår ansvarlige redaktør, Johannes Selvik Tornes, ble intervjuet av Italienskfotball.no. Her er et lite utdrag, men dersom du ønsker å lese hele intervjuet, vennligst klikk her.

Inter skrev historie ved å vinne «The Treble» forrige sesong. Siden den tid har mye skjedd. Mourinho har forlatt klubben og en rekke spillere ryktes bort. I den anledning tok vi en prat med representanten fra Inter Club Norvegia, Johannes Selvik Tornes. Vi benytter samtidig muligheten til å ønske klubben lykke til.

Hvordan vil du oppsummere fjorårets sesong (2009/10)?
2009/10 var sesongen da alt endelig klaffet for Inter. Mourinho hadde fått tid til å sette systemet sitt, de riktige spillerne var på plass, vi hadde de nødvendige marginene og utfordrerne var ikke stabile nok. Scudettoen var på mange måter forventet selv om Roma kom ubehagelig nært å stjele gullet, mens Champions League var det aller største målet for både Mourinho, spillerne og president Moratti. Det begynte som vanlig svakt i Europa, men godt nok til å gå videre. Med til dels glimrende spill hjemme i sluttspillet, og triumfer for defensiv organisering på bortebane var vi plutselig bare én kamp fra det helt store. Bayern München var på ingen måte den verste motstanden vi kunne få, men med Chelsea og Barcelona i kvart- og semifinale hadde vi definitivt gjort oss fortjent til pokalen. Men det kunne plutselig ha sett helt annerledes ut, med godkjenning av Bojans skudd mot slutten… Vi hadde som sagt en liten porsjon flaks og en stor porsjon dyktighet.