Bekmørkt i Trieste

Javier Zanetti og Albin Ekdal

Om kampen er det ikke mye å si, Rocchi og Cambiasso samspilte fint og sistnevnte kunne gitt Inter ledelsen i første omgang. Rocchi var også mye innblandet, og ble også stoppet ulovlig innenfor 16-meteren ved en anledning. Det brydde ikke dommer Celi seg mye om, men da Mauricio Pinilla søkte seg inn mot foten til Matias Silvestre og mislyktes med å finne den, fant kamplederen det like godt å blåse straffe. Det begynner å bli en del av disse situasjonene nå, og Andrea Stramaccioni tok igjen bladet fra munnen i et intervju med Rai etter kampen:

Det er utrolig, det som skjer. To nye skader og en tvilsom straffe. Uansett, godt jobbet av våre gutter. […] Hvilket som helst lag som mister to spisser med skade og mangler andre store spillere, vil komme til å slite.

De fleste spillerne var heller resignerte etter kampslutt, og ville heller se frem til cupkampen mot Roma enn å dvele for mye ved det som skjedde mot Cagliari. Den siste Europa League-plassen er fortsatt vel innenfor rekkevidde, men ettersom både Gargano og Nagatomo måtte ut med skade i ettermiddag, begynner det virkelig å tynnes i rekkene. 11 mann er per dags dato på skadelisten, det gjenstår å se om den blir noe mindre omfangsrik før vi skriver onsdag. Mot slutten av kampen var Walter Samuel en av Inters spisser, det holder ikke om man skal hevde seg i verken Serie A eller Coppa Italia.

Walter Samuel

Som spillerne og trenerne var mer enn villige til å gjøre, er det i grunn bare å glemme det som skjedde i Trieste. Ingenting går Inter sin vei for tiden, og nå testes virkelig moralen og grunnmuren i Stramaccionis nye byggverk. På Stadio Giuseppe Meazza onsdag kveld møter Inter Roma i kampen om Coppa Italia-finale. La oss håpe det blir med et noenlunde sterkt og klart lag, og at alle de involverte opptrer i god tro.

Kampfakta

Cagliari 2–0 Inter (Pause: 0–0)

Målscorere: Pinilla 63 (straffe), 76

Inter: 1 Handanovic; 4 Zanetti, 6 Silvestre, 40 Juan Jesus, 31 Pereira; 21 Gargano (Kuzmanovic 53), 10 Kovacic, 19 Cambiasso (Nagatomo 67, Samuel 75); 11 Alvarez, 14 Guarin; 18 Rocchi

Cagliari: 1 Agazzi; 24 Perico, 15 Rossettini, 13 Astori, 29 Murru; 21 Dessena (Pinilla 57), 5 Conti, 20 Ekdal (Casarini 86); 7 Cossu (Cabrera 7); 19 Thiago Ribeiro, 23 Ibarbo

Dommer: Domenico Celi

Gule kort: Juan Jesus 9, Conti 32, Pereira 45+1, Silvestre 62, Murru 72, Pinilla 79

Bilder: inter.it