Balotelli-sagaen kan gå mot slutten

Representanter for Manchester City sies å være på vei til Milano for å levere et sterkt forbedret bud på Mario Balotelli, skriver engelske Daily Mail.
Mario Balotelli
Det forrige budet på 25 millioner euro var ikke nok til å friste Marco Branca og Massimo Moratti, men Inter vil sannsynligvis ikke stikke for mange kjepper i hjulene for en overgang om prisen er den rette. Penger later ikke til å være noe tema på Eastlands, der Abu Dhabi-gruppen allerede har brukt sommeren på innkjøp av Jérôme Boateng, Yaya Touré og David Silva for tilsammen rundt 70 millioner euro.
Inter skal visstnok kreve 40 millioner euro i salgssum, men City skal være interesserte i å gjøre deler av summen avhengig av Balotellis prestasjoner i Manchester. Den unge Palermo-fødte spissen hadde en svært turbulent sesong under José Mourinho i fjor, og det hele toppet seg da han kastet drakten i bakken foran fansen etter hjemmekampen mot Barcelona. Senere fikk han en liten oppreisning med mål mot Chievo og bidrag til trippeltriumfen, men det er tvil om hvor lenge Inter ønsker å ta det onde med det gode.
Balotellis agent Mino Raiola skal for øyeblikket være opptatt med Martin Jols overgang fra Ajax til Fulham, og dette forsinker forhandlingene, skriver avisen. Inter reiser til USA denne helgen, og det er trolig at en eventuell avtale er klar før den tid. Gazzetta dello Sport melder i dag også at City skal ha levert sitt bud, men at Chelsea er på banen og Inter avventer et tilbud fra London-klubben.
Kilde: dailymail.co.uk, gazzetta.it
Bilde: inter.it