Balotelli med for høye lønnskrav

Forhandlingene rundt Mario Balotellis overgang til Manchester City skal være lagt på is etter at 19-åringen stilte for høye lønnskrav til de lyseblå.

Mario Balotelli
Bilde: inter.it

Det er ikke bare lønnen til Balotelli som volder problemer for City, det er ennå ingen enighet om overgangssummen som skal inkludere ulike prestasjonsbaserte bonuser. Inter sies å være ute etter  minst 285 millioner kroner, mens City sitt tilbud ligger på 237 millioner.
Balotelli skal også ifølge britiske medier ha forlangt 180 000 pund i ukelønn, nærmere to millioner kroner. Og selv om Manchester City ikke er uvillige til å imøtekomme Balotellis ønske om å bli en av de best betalte spillerne i Premier League, skal det ekstremt høye lønnskravet og manglende enighet med agent Mino Raiola ha skapt dårlig stemning i Eastlands.
Det har også vært spekulert i om brasilianske Robinho skal gå til Inter som en del av Balotelli-avtalen. Spissen er for tiden i Brasil og ønsker ikke å bli værende i City. Hans utlån til Santos var over denne uken, men kan bli fornyet dersom Manchester City er villige til å la spilleren de betalte over 300 millioner kroner for bli værende på den sørlige halvkule.
Kilder: guardian.co.uk, football-italia.net