Balotelli med for høye lønnskrav

8. aug. 2010

Forhandlingene rundt Mario Balotellis overgang til Manchester City skal være lagt på is etter at 19-åringen stilte for høye lønnskrav til de lyseblå.

Mario Balotelli
Bilde: inter.it

Det er ikke bare lønnen til Balotelli som volder problemer for City, det er ennå ingen enighet om overgangssummen som skal inkludere ulike prestasjonsbaserte bonuser. Inter sies å være ute etter  minst 285 millioner kroner, mens City sitt tilbud ligger på 237 millioner.
Balotelli skal også ifølge britiske medier ha forlangt 180 000 pund i ukelønn, nærmere to millioner kroner. Og selv om Manchester City ikke er uvillige til å imøtekomme Balotellis ønske om å bli en av de best betalte spillerne i Premier League, skal det ekstremt høye lønnskravet og manglende enighet med agent Mino Raiola ha skapt dårlig stemning i Eastlands.
Det har også vært spekulert i om brasilianske Robinho skal gå til Inter som en del av Balotelli-avtalen. Spissen er for tiden i Brasil og ønsker ikke å bli værende i City. Hans utlån til Santos var over denne uken, men kan bli fornyet dersom Manchester City er villige til å la spilleren de betalte over 300 millioner kroner for bli værende på den sørlige halvkule.
Kilder: guardian.co.uk, football-italia.net

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.