Álvarez blir Inter-spiller

Ricardo Álvarez
Ricardo Álvarez ved ankomst Milano
[polldaddy poll=5210016]

Den argentinske storklubben melder på sine egne hjemmesider at det er enighet mellom klubbene, og at Inter har kjøpt en eierandel på 90 prosent. Etter 80 kamper i blåsvart kan den siste tidelen kjøpes ut for én million euro. Totalt må Inter ut med 12 millioner euro for Ricky.

Ifølge Gazzetta dello Sport skal det betales 5,7 millioner euro umiddelbart, 3,5 millioner etter 15 kamper (1 million etter 5, 1 million etter 10 og 1,5 millioner etter 15). I tillegg kommer argentinske skatter og avgifter som betales av kjøperen.

Kontrakten skal være på fem år, med en lønn som forventes å være i overkant av én million euro i året, noen steder har den blitt rapportert å være så høy som 1,8 millioner.

Inter vant kappløpet

Ricky var ønsket både av Arsenal, Palermo og Roma, men engelskmennene skal ha falt av løpet da Álvarez uttrykte sitt ønske om å spille i Serie A. Selv om det er langt igjen til Catania (12 argentinere), har Inter allerede fire av Rickys landsmenn i stallen, og en toppet ellever kan ved sesongstart inneholde sju søramerikanere.

Overgangen har ennå ikke blitt offisielt bekreftet av Inter, men det er ventet at kunngjøringen kommer i løpet av onsdag eller torsdag. Álvarez har fortsatt ingen landskamper, og er ikke i troppen til den pågående Copa América. På 42 kamper for Velez har han scoret 5 mål.

Kilder: velezsarsfield.com.ar, skysports.com, football-italia.net
Bilde: inter.it