Agent hevder Milito har problemer

Diego Milito
Bilde: inter.it

Prinsens agent Fernando Hidalgo går i dagens Corriere dello Sport hardt ut mot Inter-trener Rafael Benitez, og nok en gang er det ekko av José Mourinhos navn i de italienske fotballspaltene. Milito skal ikke føle tilstrekkelig tillit fra Benitez, sier Hidalgo:

Milito trenger å føle støtte fra treneren for å gjøre sitt beste. I fjor følte han at treneren stolte blindt på han, Mourinho fikk han til å føle seg uunnværlig, som en av verdens beste. Dette skjer ikke under Benitez.

Spissen som forrige sesong avgjorde alle tre tittelkampne for Inter har ikke scoret på de seks første kampene denne sesongen. I tillegg har han blitt byttet ut av Rafael Benitez i de fire siste kampene. Hans agent mener trenerbyttet kan ha forstyrret selvtilliten til Milito:

Han føler seg hele tiden under lupen, og blir stadig byttet ut. Når noen skal byttes, blir det ham. På det psykologiske planet beskyttet Mourinho ham, fikk ham til å føle seg trygg og gav ham ro.

Hovedpersonen selv har ikke uttalt seg om saken, men målformen så langt har gitt grunn til bekymring. Dette er den lengste perioden Milito har gått uten mål siden han kom til Italia. Da Benitez ble spurt om dagens skriverier på pressekonferansen før Bari-kampen i morgen, avdramatiserte han det hele:

Milito har det bra, han jobber hardt og har gjort det i dag også. Han vet at det bare er et tidsspørsmål. Agenten sine kommentarer i avisen? Milito fortalte meg at han var overrasket over det han leste i avisen, siden han sist snakket med sin agent for en måned siden.

Kilder: corrieredellosport.it, inter.it