/Bli medlem i ICN!

Bli medlem i ICN!

Ausilio, Gardini og Spalletti jobber hardt for å bli klar til den nye sesongen, og det er på tide at vi også begynner å tenke fremover og mot en ny sesong med vårt kjære Nerazzurri og Inter Club Norvegia. Bli en del av Interisti-familien, og støtt opp din kjærlighet og lidenskap i felles blå-svart harmoni med likesinnede brødre og søstre.

Vil du oppleve Inter på nært hold og være med på opplevelser du sent vil glemme – som bare Inter Club-medlemmer får lov til å være med på? Da er det Inter Club Norvegia som er veien videre!

Ved å være ICN-medlem kan du få oppleve Inter fra innsiden på en eksklusiv måte forbeholdt medlemmene.
Kommende sesong er det planlagt ICN-gathering og sesong-kickoff med Calcio Cup i Oslo 18. august. Det blir også turer til Italia, hvor derbyene mot Juventus og Milan, samt Champions League-kamper på Meazza, vurderes. Som medlem i ICN vil man ha førsteprioritet til disse billettene.

Som medlem i ICN får du også en pakke fra Inter som inneholder gaveboks, medlemskort, penn, magnet, kortholder og bandana! I tillegg gir medlemskortet deg mange ulike fordeler som rabatterte kamper og 10 % på supporterutstyr.

Meld deg inn i Inter Club Norvegia i dag og vær klar for neste sesong.
Kontonummer: 3637.30.15304
Senior: 300 kroner
Junior: 200 kroner

I år det mulighet for å betale med Vipps. Det gjør man via 21788 eller bare ved å søke opp «Inter Club Norvegia».

Husk å merke med fullt navn og adresse ved betaling. Hvis du ønsker å kjøpe et Inter Club Norvegia-skjerf i tillegg, betaler du inn 150 kroner ekstra.

Meld dere inn i dag, så ses vi i august.
Forza Inter e Interista per Sempre!