/Programmet fredag 5. august

Programmet fredag 5. august

Inter Club Norvegias Daniel Larsson

12.00: Kickoff på Tempest Sportsbar i Oslo sentrum! Her blir det blant annet mulighet for mat & drikke, Inter Quiz, sesong oppkjøring og sosial hygge for alle Interisti. «Matrix» er i Oslo og er bedt hit, så får vi se om han har tid til å stikke innom…

15.00: Vi ruller oppover i samlet gjeng mot Ullevål for å varme opp føre matchen med en gathering utafor og inne på Stadion! Her kan det hende vi finner på noe sosialt med Tottenhams Venner for å vise hvordan supportere skal omgåes i fotball-Europa.

17.00: Inter–Tottenham! Her skal Inter Club Norvegia og alle Interisti gjøre det vi klarer for å vinne matchen på tribunen, så gutta våre fra Milano blir stolte! Flagg, sanger, rop og skjerf skal herje på Ullevål i det vi forhåpentligvis slår Spurs!

19.30: Meet & Greet (spillermøter) med Inter spillere inne på Ullevål etter matchen

NB: Vi samles etter matchen (tid og sted kommer jeg nærmere tilbake til), og husk at Meet & Greet er kun for Inter Club Norvegia-medlemmer som nå har betalt og er registrerte føre denne matchen!

Vi ses på fredag alle Interisti! :)

TAGS: