Meld deg inn i ICN 2016/17

24. juni 2016

Tiden er snart inne for en herlig ny Serie A-sesong. Meld deg inn i Inter Club Norvegia for sesongen 2016/17!

Curva Nord

Hei alle Interisti!

Sommerferien er like rundt hjørnet i det EM-sluttspillet i Frankrike ruller mot åttendelsfinalene. Det vil også si at mercatoen er i full gang og Inter-sesongen 16/17 er i anmarsj.

Inter Club Norvegia vil gjerne samle alle Inter-supporterne i Norge til en stor familie, og i år lønner det seg virkelig å være medlem av Norges offisielle supporterklubb! Sesongen er spekket med herlige Inter-høydepunkter, og som Inter Club Norvegia-medlem har du førsteprioritet på alt. Det kan nevnes at det blir Kickoff for 16/17-sesongen, supporterturer, Inter Club-gatherings og mye mer. Ved å være ICN-medlem får du også supporterpakken fra Inter og andre goder for å støtte opp klubben i vårt hjerte!

I år vil det også være mulighet for å kjøpe vårt offisielle Inter Club Norvegia-skjerf. Dette er en limited edition utgave i bare 100 stykk og bare via ICN. De første som melder seg inn i suppporterklubben denne sesongen, får muligheten til å kjøpe dette skjerfet for 150 kroner!

Årets supporterpakke fra Inter inneholder en Inter-boks, lue, vimpel og medlemskort, samt alle goder man har som Inter Club-medlem. Her er det bare å melde seg inn så fort som mulig!

Kontonummer: 3637.30.15304
Senior: 300 kroner
Junior: 200 kroner
Merk med fullt navn og adresse!

Ønsker du å kjøpe et Inter Club Norvegia-skjerf, så betaler du inn 150 kroner ekstra!
Dette blir en meget spennende og bra Inter sesong, så meld deg inn i Inter Club Norvegia og stay tuned!

Forza Inter e Interista per Sempre!

Daniel Larsson
Inter Club Norvegia