Før kampen: Inter–Crotone

3. februar 2018

Etter et noe skuffende overgangsvindu og murrende fans i Curva Nord, er det på tide for Inter å vise seg frem på banen. 9 kamper uten seier er en oppsiktsvekkende trend som må brytes.

Flere skuffende resultater har fulgt den dårlige perioden rundt juletider, men Inter henger fortsatt greit med rett under toppen av Serie A. 4. plassen holdes 3 poeng foran Roma, mens Lazio er 2 poeng foran på den viktige 3. plassen. Mulighetene for en godkjent plassering er med andre ord fortsatt i høyeste grad til stede, og Crotone hjemme på Giuseppe Meazza er i så måte en kamp som skal vinnes.

Crotone kommer til Milano med én fot såvidt over streken, bare to poeng skiller ned til SPAL på nedrykksplass. Det ble et overraskende trenerbytte i desember, med Inter-legenden Walter Zenga som potensiell redningsmann. Og Spider-Man har gjort en grei jobb så langt, med 4 viktige poeng mot nedrykksrivalene Verona og Cagliari etter en veldig tøff start mot Lazio, Napoli og Milan.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Cancelo – Skriniar – Miranda – D’Ambrosio
Gagliardini – Vecino
Candreva – Borja Valero – Perisic
Eder

Det store fraværet er antagelig Mauro Icardi, som likevel ryktes å være frisk nok til å komme på banen. Candreva er også noe tvilsom, noe som kan gi Davide Santon en sjanse på backen med Cancelo ett hakk foran på kanten.

Cordaz
Faraoni – Ceccherini – Capuano – Martella
Barberis – Mandragora – Benali
Ricci – Trotta – Stoian

Tumminello og Sampirisi er fraværende, ellers er det full tropp tilgjengelig for Walter Zenga.

Kampen begynner klokken 20.45, og sendes på Viasport 2.