/Før kampen: Sassuolo–Inter

Før kampen: Sassuolo–Inter

Serie A følger i engelskmennenes fotspor, og spiller nå fotball gjennom julehøytiden. Med både Coppa Italia og Serie A på menyen blir det en kort vinterpause på Inter-spillerne. Etter Sassuolo står faktisk Milan på menyen i Coppa-kvartfinale, før Lazio venter neste helg på lille nyttårsaften.

Selv om Udinese overraskende brøt den nydelige resultatrekken til Luciano Spalletti, har han fortsatt klokkertro på egne idéer. I gårsdagens pressekonferanse kunne han forsikre om at han trodde på spillerne:

I juli fant vi den riktige veien, og vi trenger ikke en backup-plan selv etter tapet sist lørdag. Vi fortsetter å gjøre det vi har gjort med samme overbevisning. Det er naturlig at selv de beste lagene kan snuble iblant. Som trener er jeg overbevist om kvalitetene i denne stallen, og på trening gir spillerne meg alltid de riktige svarene.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Skriniar – Miranda – Nagatomo
Gagliardini – Borja Valero
Candreva – Brozovic – Perisic
Icardi

Bortsett fra Matias Vecinos suspensjon, har Inter fullt mannskap tilgjengelig.

Consigli
Gazzola – Goldaniga – Acerbi – Peluso
Missiroli – Magnanelli – Duncan
Berardi – Falcinelli – Politano

Beppe Iachini har noen skader å stri med: Cassata, Sensi, Biondini, Dell’Orco og Letschert er ute med diverse plager.

Kampstart er klokken 15.00, og oppgjøret sendes på Viaplay.

TAGS: