Før kampen: Fiorentina – Inter

22. april 2017

Det så lenge lovende ut mot Milan, men det endte med skuffelse. Resultatet gjorde veien til Europa vanskeligere, men langt fra umulig.

Inter har ikke vunnet på fire kamper, og poengsankingen begynner å haste. Med bare seks kamper igjen av sesongen, gjenstår likevel lag som Fiorentina, Napoli og Lazio. Neste hinder på veien er de lilla fra Firenze.

Fiorentina har levert en sesong helt på jevne, og ligger for tiden på en 8. plass – fire poeng bak Inter på 7. plass. Paulo Sousas menn står med tre seire, én uavgjort og ett tap på de siste fem kampene.

Dagens hjemmelag må klare seg uten deres toppscorer Kalinic. Erstatteren heter, etter alle solemerker å dømme, Khouma Babacar – en stor og sterk spiss som ikke er fremmed for å score mot Inter.

Skadesituasjonen hos Inter er ikke mye verre. Ansaldi er skadet, og er ikke med, men ellers er det en fulltallig stall som tar turen. Medel og Murillo må stå over mot Napoli i neste runde om de skulle pådra seg kort i dag.

Lagene har møttes 157 ganger før. 64 ganger har Inter vunnet, 43 ganger har Fiorentina vunnet, mens det har vært poengdeling 50 ganger.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni

Forsvar: Andreolli, Medel, Sainsbury, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo

Midtbane: Gagliardini, Joao Mario, Kondogbia, Banega, Brozovic

Angrep: Palacio, Icardi, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva, Barbosa

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Medel – Miranda – Nagatomo
Gagliardini – Kondogbia
Candreva – Joao Mario – Perisic
Icardi

Tatarusanu
Sanchez – G. Rodriguez – Astori
Chiesa – Vecino – Badelj – Maxi Olivera
Bernardeschi – Valero
Babacar

Kampen starter 20:45, og sendes på viaplay.no og Viasat Sport.