Før kampen: Sassuolo – Inter

18. desember 2016

Med tre seire på de siste fire kampene ser det ut til at Pioli har fått fart på sakene. Nå er neste utfordring Sassuolo til lunsjkamp.

sassuo

Sassuolo har vært en tøff nøtt å knekke de siste årene, og forrige sesong toppet man det hele med å sikre seg spill i Europa, men i år har det gått trått for de svartgrønne.

Yndlingen Berardi har vært skadet i over tre måneder, men skadeliste stopper ikke der. Til dagens kamp er de uten Duncan, Letschert, Politano, Biondini, Terranova, Magnanelli, Cannavaro, Gazzola og Pellegrini. En voldsom skadeliste som de fleste lag ville slitt med å håndtere. Dermed er kanskje ikke så rart at Di Francescos menn står med én fattig seier på de siste åtte kampene.

Hos Inter er situasjonen mye lysere. Skadelisten teller bare to menn i form av Medel og Ranocchia. Sistnevnte er med i troppen, men blir trolig ikke å se likevel.

Inter har scoret 17 mål mot Sassuolo – det er mer enn noe annet lag i Serie A. Mauro Icardi har scoret fire mål mot dagens motstander, mens både Candreva og Eder har puttet to.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni

Forsvar: Andreolli, Ranocchia, Ansaldi, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo

Midtbane: Melo, Joao Mario, Kondogbia, Banega, Brozovic

Angrep: Palacio, Icardi, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva, Barbosa

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Miranda – Murillo
Candreva – Brozovic – Melo – Ansaldi
Joao Mario – Perisic
Icardi

Consigli
Lirola – Antei – Acerbi – Dell’Orco
Mazzitelli – Sensi – Missiroli
Ricci – Defrel – Ragusa

Kampen starter 12:30, og sendes på Viasat Fotball og viaplay.no.

Kilde og bilde: inter.it