Ansaldi blir med til Brunico

4. juli 2016

Cristian Ansaldi er ikke blitt offisiell Inter-spiller, men er likevel med laget til Brunico når oppholdet i Syd-Tirol starter 6. juli.

Ansaldi

Den argentinske forsvarsspilleren havnet i Inters søkelys etter å ha gjort sakene sine bra for Genoa i år. 29-åringen er i hovedsak venstreback, men kan også spille høyreback og midtstopper. Med Erkins ankomst er det trolig høyrebackposisjonen han er tiltenkt på laget.

Både et pengebeløp og Laxalt går til Genoa i en avtale som totalt skal være verdt sju millioner euro. Ansaldi signerer en treårskontrakt.

Preseason i Brunico

Inter har lenge hatt til vane å starte preseason i Brunico – i år er intet unntak. Disse er med:

Keeper: Berni, Carrizo, Handanovic, Radu

Forsvar: Andreolli, Ansaldi, D’Ambrosio, Della Giovanna, Dodo, Erkin (slutter seg til laget senere i uka), Juan Jesus, Miangue, Miranda (slutter seg til laget 10. juli), Nagatomo, Ranocchia, Santon, Yao

Midtbane: Bessa, Gnoukouri, Kondogbia, Melo, Zonta

Angrep: Bakayoko, Biabiany, Icardi, Jovetic, Palacio, Pinamonti

Spillere som har vært i aksjon for landslaget får utvidet ferie. Det gjelder spillere som Medel, Murillo, Perisic, Brozovic og Eder. I tillegg er det forventet at Banega slutter seg til laget om ikke så altfor lenge. Attpåtil er det verdt å merke seg at spillere som Ljajic og Telles ikke er med ettersom Inter har valgt å ikke kjøpe dem ut av sine kontrakter.

I Brunico kommer Inter til å møte WSG Wattens 9. juli og CSKA Sofia 14. juli før de reiser til USA 15.juli.

Bilde og kilde: inter.it